Gratis verzending en retournering
 

Voorwaarden:

1. Zo kun je deelnemen:
• Koop een Wave® music system, Wave® SoundTouch® music system of Acoustic Wave® music system bij een geautoriseerde dealer of online winkel (kijk op www.bose.eu) en ontvang:
   o direct contante korting van 10% op de prijs van het Wave® music system
   o direct contante korting van 10% op de prijs van het Wave® SoundTouch® music system
   o direct contante korting van 10% op de prijs van het Acoustic Wave® music system

2. Actieperiode:
• De aanbieding geldt voor aankopen van promotieproducten tussen 15 november 2016 en 27 december 2016.

3. Belangrijke voorwaarden:
• De aanbieding is toegankelijk voor deelnemers die woonachtig zijn in Belgium en die promotieproducten hebben gekocht bij een geautoriseerde dealer of online winkel. Deelnemers moeten 18 jaar of ouder zijn. Deelname is uitgesloten voor geautoriseerde groothandelaren en dealers die Bose-producten verkopen, werknemers en contractanten van Bose of hun familieleden, of werknemers van gelieerde bedrijven, vertegenwoordigers van Bose en eenieder die betrokken is bij de organisatie of administratie van de aanbieding.
• De aanbieding is alleen beschikbaar bij deelnemende geautoriseerde dealers en online winkels (kijk op www.bose.eu)
• De korting is alleen geldig bij aankoop van promotieproducten en kan niet worden gebruikt in combinatie met andere kortingen of aanbiedingen.
• Prijzen kunnen zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd.
• Beperkt verkrijgbaar.
• Als je je product wilt retourneren, krijg je € 719.95 voor de Wave SoundTouch, € 629.95 voor het Wave music system of € 989.95 voor het Acoustic Wave music system als dit rechtstreeks bij Bose is aangeschaft. Als de producten zijn gekocht bij een dealer, zijn mogelijk andere voorwaarden van toepassing.

4. Contact:
Als je meer informatie wilt ontvangen over de aanbieding of Bose®-producten of -diensten, of als je een klacht hebt over de aanbieding, neem dan contact met ons op via: https://www.bosebelgium.be/nl_be/contact_us.html.