Gratis verzending en retournering
 

Voorwaarden:

1. Zo kun je deelnemen:

* Koop een SoundLink® Colour Bluetooth® speaker en het draagetui bij een geautoriseerde dealer of online winkel (kijk op www.bose.eu) en ontvang direct € 10 korting op de totale prijs.

2. Actieperiode:

* De aanbieding geldt bij aankoop van een SoundLink® Colour Bluetooth® speaker in combinatie met het draagetui. Zolang de voorraad strekt.

3. Belangrijke voorwaarden:

* De aanbieding staat open voor deelname door personen die wonen in België, Denemarken, Duitsland, Finland, Frankrijk, Hongarije, Ierland, Italië, Luxemburg, Nederland, Noorwegen, Oostenrijk, Polen, het Verenigd Koninkrijk, Zweden of Zwitserland, die een SoundLink® Colour Bluetooth® speaker hebben gekocht bij een geautoriseerde dealer of online winkel. Deelnemers moeten 18 jaar of ouder zijn. Deelname is uitgesloten voor erkende groothandelaren en detailhandelaren die Bose®-producten verkopen, werknemers en contractanten van Bose of hun familie of werknemers van aangesloten bedrijven, handelaren van Bose en eenieder die betrokken is bij de organisatie of administratie van de aanbieding.

* De aanbieding is alleen beschikbaar bij deelnemende geautoriseerde dealers en online winkels (kijk op www.bose.eu).

* De korting is alleen geldig bij aankoop van de promotieproducten en kan niet worden gebruikt in combinatie met andere kortingen of aanbiedingen.

* Beperkt verkrijgbaar.

4. Contact:

Als je meer informatie wilt ontvangen over de aanbieding of Bose®-producten of -diensten, of als je een klacht hebt over de aanbieding, kunt u contact met ons opnemen via: