WE HEBBEN NIEUWE PRODUCTEN! NEEM SNEL EEN KIJKJE.
Winkels Winkelmand

September 7, 2017


MICRO VOOR MEGASOUND

Bose Presenteert Kleine Nieuwe Bluetooth Speaker

7 September 2017 – Bose introduceert vandaag de SoundLink® Micro Bluetooth® speaker: hun kleinste, meest robuuste luidspreker tot nu toe. Met afmetingen van slechts 3,48 cm (hoogte) bij 9,83 cm (breedte en diepte) en een gewicht van maar 0,29 kg is de Micro piepklein – totdat je hem aanzet. Met een voor zijn formaat ongeëvenaard geluid en zijn indrukwekkende IPX7 waterdichtheidsscore laat de Micro je altijd en overal van je favoriete muziek genieten, bellen of raad vragen aan Siri of je Google Assistant – luid en duidelijk, naast je bed of aan het zwembad.

“Voor het gebruik onderweg biedt de Micro een unieke luisterervaring”, zegt Brian Maguire, hoofd van Bose on-the-go producten. “Er is simpelweg geen andere Bluetooth speaker van dit formaat die zo goed klinkt. Je wilt hem overal mee naartoe nemen, want met zijn formaat is hij voor elke omgeving en alle omstandigheden geschikt.”

De Micro zit boordevol geavanceerde technologie. Een op maat gemaakte transducer, piepkleine dubbelpassieve radiatorconussen en een oplaadbare lithium-ion-accu zijn op slimme wijze gebundeld tot een microsysteem. De Micro biedt een nieuwe beleving in mobiele muziekweergave – tot 6 uur verrassend luid met helder geluid en diepe bassen – vanuit een behuizing die moeiteloos in de palm van je hand past.

De Micro is robuust. Hij is bestand tegen extreme zomerhitte en bittere winterkou, en hij overtreft de IPX7 waterbestendigheidsnorm. De speaker is vanuit de kern waterwerend gebouwd en getest op onderdompeling in zeepwater, gechloreerd water en zeewater. Dus of je hem nu in bad, de rivier of in de oceaan laat vallen – de Micro blijft onverstoord doorspelen. Bovendien biedt de zachte siliconenbekleding bescherming tegen krassen, deuken, stoten, stof, vuil en zand. En met de net zo duurzame band aan de achterzijde is hij eenvoudig aan een tas, rugzak, fietsstuur, koeltas of andere uitrusting te koppelen.

De Micro is gebruiksvriendelijk. Hij werkt met eenvoudige stemsturing voor Bluetooth koppeling, heeft een ingebouwde speaker phone en een multifunctionele toets om gesprekken aan te nemen en te voeren. Plus directe toegang tot de virtual assistant op je smartphone, zonder dat je die hoeft aan te raken. Bij gebruik van de Bose® Connect-app kun je hem synchroniseren met andere SoundLink-speakers voor Stereo Mode (linker-/rechterkanaal) of Party Mode (voor gelijktijdig afspelen van muziek in verschillende ruimtes).

KLEUREN, PRIJZEN EN BESCHIKBAARHEID 

De nieuwe SoundLink Micro is vanaf 21 september 2017 te koop voor € 119,95. Hij is leverbaar in zwart, midnight blue en helder oranje. SoundLink Micro wordt verkocht via Bose-winkels, op Bosebelgium.be en bij erkende Bose-dealers. Bestellen kan vanaf vandaag via Bosebelgium.be.

DE SOUNDLINK OBSESSIE

Bose SoundLink speakers worden wereldwijd erkend als de standaard in mobiele audio. De originele SoundLink Mobile-speaker leverde baanbrekende geluidskwaliteit voor draagbare Bluetooth-speakers. De SoundLink Mini verraste de markt met een ongekend geluidsniveau op basis van een nóg kleiner ontwerp. De SoundLink Color werd een hit met zijn robuuste, kleurrijke ontwerp. De Revolve en Revolve+ luidden de volgende SoundLink-generatie in met krachtige 360 gradengeluidsweergave. En nu treedt de kleine en nog robuustere Micro toe tot de familie, ontwikkeld met dezelfde obsessieve gedrevenheid waarmee het allemaal begon: het bouwen van de kleinste en best klinkende draadloze speaker ooit.

OVER BOSE

Bose Corporation werd in 1964 opgericht door dr. Amar G. Bose, destijds hoogleraar elektrotechniek aan het Massachusetts Institute of Technology. De grondbeginselen vormen nog steeds de drijvende kracht en het bedrijf blijft investeren in ontwikkeling van nieuwe technologieën die consumenten overtuigende meerwaarde bieden. Bose innoveert al decennia in verschillende sectoren en creëert en transformeert daarbij productcategorieën in en rond audio. Bose heeft met zijn producten voor gebruik in huis, in de auto, onderweg en de openbare ruimte een iconische status verworven en de manier waarop mensen naar muziek luisteren veranderd.

Bose Corporation is een besloten vennootschap. De passie van Bose voor vernieuwing, perfectie en buitengewone luisterervaringen manifesteert zich wereldwijd, overal waar Bose aanwezig is.

###

Persbericht als PDF