WE HEBBEN NIEUWE PRODUCTEN! NEEM SNEL EEN KIJKJE.
Winkels Winkelmand

BOSE® BRENGT BETER GELUID NAAR HET MERCEDES AMG PETRONAS FORMULA ONE® TEAM

11 maart 2015 – Vandaag maken BOSE en het MERCEDES AMG PETRONAS Formula One® Team een nieuw samenwerkingsverband bekend voor het Formula One®-seizoen van 2015. Bose gaat als officiële teampartner voor audio samenwerken met de huidige houder van de constructeurstitel om deze titel te verdedigen.

De nieuwe samenwerking met MERCEDES AMG PETRONAS houdt onder andere in dat het team zowel op het circuit als daarbuiten gebruik kan maken van een aantal van de nieuwste Bose®-producten, waaronder de QuietComfort® headphones en SoundTouch™ wireless music systems. Ook wordt het Bose-logo afgebeeld op de racekleding en helmen van de coureurs Lewis Hamilton en Nico Rosberg, en op de kleding en helmen van de pitcrew.

'We kijken uit naar onze samenwerking met het MERCEDES AMG PETRONAS Formule One Team. We delen een passie voor performance en streven beiden naar perfectie', zegt Colette Burke, vicepresident van Bose Europa. 'De technologie in onze producten zal het team helpen bij hun voorbereidingen, reizen en prestaties bij iedere F1-race wereldwijd.'

Toto Wolff, directeur van Mercedes-Benz Motorsport, voegt hieraan toe: 'Het vergt veel van je om deel uit te maken van een Formule 1-team. We zijn daarom erg blij dat we met Bose gaan samenwerken in het spannende nieuwe Formule 1-seizoen. De vooraanstaande audioproducten van Bose zullen een belangrijke rol gaan spelen in onze routines. Ons reizend personeel geniet nu al van de voordelen van de Bose QuietComfort noise cancelling headphones tijdens lange reizen over de wereld.'

Door middel van wereldwijde samenwerkingsverbanden in de sportwereld met onder andere het MERCEDES AMG PETRONAS Formula One Team, de National Football League (NFL) en Rory McIllroy, wil Bose laten zien waar geluid het verschil maakt en op een unieke en innovatieve manier het gespreksonderwerp van fans worden.

Over Bose Corporation

Bose Corporation is in 1964 opgericht door Dr. Amar G. Bose, destijds hoogleraar elektrotechniek aan het Massachusetts Institute of Technology. Vandaag de dag vormen de grondbeginselen nog steeds de drijvende kracht en het bedrijf blijft investeren in langlopend onderzoek met als primair doel nieuwe technologieën te ontwikkelen die consumenten echt voordeel bieden. Bose® innoveert al decennia in verschillende industrieën en creëert en transformeert categorieën in audio en daarbuiten. De producten van Bose voor gebruik in huis, in de auto, onderweg en in openbare ruimtes zijn gerenommeerd. Van home entertainment-systemen en Wave® music systems tot ruisonderdrukkende en audiohoofdtelefoons, digitale muzieksystemen, Bluetooth® speakers en professionele oplossingen, Bose heeft de manier waarop mensen naar muziek luisteren veranderd.

Bose Corporation is een besloten vennootschap. De passie van Bose voor vernieuwing, perfectie en het streven naar buitengewone klantervaringen is wereldwijd te zien, overal waar Bose zakendoet.

###

Het Bluetooth®-woordmerk is een geregistreerd handelsmerk van Bluetooth SIG, Inc. en wordt door Bose Corporation gebruikt onder licentie.

Persbericht als PDF