WE HEBBEN NIEUWE PRODUCTEN! NEEM SNEL EEN KIJKJE.
Winkels Winkelmand

BOSE INTRODUCEERT DE NIEUWE SOUNDLINK® MINI BLUETOOTH® SPEAKER II

Iconische SoundLink® Mini speaker nu met telefoonluidspreker, langere accuduur, multi-connect en gesproken instructies

4 juni 2015 -- Bose introduceert vandaag de nieuwe generatie SoundLink® Mini Bluetooth® speaker, de uiterst draagbare SoundLink® speaker met de meeste functies ooit. De SoundLink® Mini II heeft nu een telefoonluidspreker, zodat je via de luidspreker kunt bellen. De accu gaat langer mee, zodat je de hele dag naar muziek kunt luisteren. Met multi-connect kun je verbinding maken met een smartphone en een tablet en dankzij gesproken instructies is koppelen razend eenvoudig. En natuurlijk levert hij het krachtige, levensechte geluid dat deze luidspreker wereldberoemd heeft gemaakt. De prijs blijft € 199,95.

'De originele SoundLink Mini was een uniek fenomeen', zegt Jack Yu, productmanager voor Bose® SoundLink® speakers. 'Er was geen enkele andere luidspreker die eraan kon tippen en mensen staan nog steeds versteld van het geluid. De prestaties zijn nog altijd ongeëvenaard en onze technici hebben bovendien gezorgd voor nieuwe manieren om hem te gebruiken en ervan te genieten.'

De SoundLink® Mini speaker II heeft een ingebouwde telefoonluidspreker, zodat je met één druk op een knop boven op de luidspreker via de luidspreker kunt bellen. Bovendien is elk woord luid en duidelijk te verstaan. Nadat het gesprek is geëindigd, wordt de muziek automatisch hervat. Je kunt twee Bluetooth®-apparaten tegelijk koppelen en zo muziek of andere content van je telefoon of tablet afspelen. Koppelen was bovendien nog nooit zo eenvoudig. De nieuwe gesproken instructies helpen je stap voor stap een mobiel apparaat te koppelen en herkennen apparaten bij hun naam met tekst-naar-spraak. De SoundLink® Mini speaker II onthoudt de acht laatst gebruikte Bluetooth®-apparaten, waardoor die niet opnieuw hoeven te worden gekoppeld.

De SoundLink® Mini speaker II is uitgerust met een verbeterde oplaadbare lithium-ionaccu die tot wel 10 uur meegaat. Ideaal voor persoonlijke luistersessies en lange dagen vol werk en plezier. Voor nog meer gemak kan de luidspreker via de meeste usb-voedingsbronnen worden opgeladen en wordt er een laadstation meegeleverd. Zo is de luidspreker altijd klaar voor gebruik. Neem hem vrijwel overal mee naartoe. De luidspreker is duurzaam en robuust, en getest voor dagelijks gebruik, zowel binnen als buiten.

De nieuwe SoundLink® Mini speaker II is nog steeds de kleinste Bluetooth®-luidspreker van Bose. Met een gewicht van 668 gram en een grootte van slechts 5,1 cm hoog, 18 cm breed en 5,8 cm diep is hij net zo compact als het origineel. De iconische behuizing van geanodiseerd aluminium loopt schuin af, heeft een stalen rooster met microperforaties en is bestand tegen krassen en vingerafdrukken. De nieuwe SoundLink® Mini speaker II heeft het unieke Bose®-geluid dat de nieuwe standaard is geworden voor Bluetooth®-luidsprekers en dat door Bose is gepatenteerd. Dubbele, overstaande passieve radiatoren van Bose leveren in combinatie met twee speciaal ontworpen, zeer efficiënte transducers vol en helder geluid met een verbluffend diep laag. Zet het volume hoger of lager – de digitale signaalverwerking van Bose optimaliseert de audio-uitvoer voor gebalanceerd geluid op alle geluidsniveaus.

'De SoundLink® Mini II is een nieuw voorbeeld van onze passie voor details', zegt Yu. 'Draadloos is tegenwoordig iets algemeens, maar bij ons ligt de focus op de kwaliteit – beter geluid, beter ontwerp, meer gebruiksgemak. Het combineren van het geweldige geluid en de prachtige look van de SoundLink® Mini met nieuwe eenvoudige, intuïtieve en briljante functies was voor ons de volgende uitdaging.'

Het verhaal achter Bose® SoundLink® 

Bose® SoundLink® speakers worden sinds de introductie in 2011 wereldwijd erkend als de standaard in mobiele audio en hebben deze productcategorie razendsnel veroverd. De Bose® SoundLink®-luidsprekerserie bestaat uit de SoundLink® Bluetooth® speaker III, de beste Bluetooth®-luidspreker van Bose, de Soundlink® Colour Bluetooth® speaker, de meest betaalbare en lichtste luidspreker, en nu ook de SoundLink® Mini Bluetooth® speaker II, de kleinste Bluetooth®-luidspreker met de meeste functies, en de nieuwe generatie van de SoundLink® Mini met nu al meer dan 4.000 vijfsterrenbeoordelingen op Amazon en miljoenen trotse bezitters.

Prijs en verkrijgbaarheid

De nieuwe SoundLink® Mini Bluetooth® speaker II van Bose is vanaf 4 juni 2015 verkrijgbaar voor € 199,95. De SoundLink® Mini speaker II is verkrijgbaar in twee kleuren: carbon en pearl, met soft covers in dieprood, felgroen, marineblauw, matzwart en grijs, die afzonderlijk verkrijgbaar zijn voor € 24,95. Ze zijn te koop bij Bose® Stores, op Bosebelgium.be, via het gratis telefoonnummer 0800 92833 en vanaf medio juni ook bij de geselecteerde geautoriseerde dealers.

Over Bose Corporation

Bose Corporation is in 1964 opgericht door Dr. Amar G. Bose, destijds hoogleraar elektrotechniek aan het Massachusetts Institute of Technology. Vandaag de dag vormen de grondbeginselen nog steeds de drijvende kracht en het bedrijf blijft investeren in langlopend onderzoek met als primair doel nieuwe technologieën te ontwikkelen die consumenten echt voordeel bieden. Bose® innoveert al decennia in verschillende industrieën en creëert en transformeert categorieën in audio en daarbuiten. De producten van Bose voor gebruik in huis, in de auto, onderweg en in openbare ruimtes zijn gerenommeerd. Van home entertainment-systemen en Wave® music systems tot ruisonderdrukkende en audiohoofdtelefoons, digitale muzieksystemen, Bluetooth® speakers en professionele oplossingen, Bose heeft de manier waarop mensen naar muziek luisteren veranderd.

Bose Corporation is een besloten vennootschap. De passie van Bose voor vernieuwing, perfectie en het streven naar buitengewone klantervaringen is wereldwijd te zien, overal waar Bose zakendoet.

###

Het Bluetooth®-woordmerk is een geregistreerd handelsmerk van Bluetooth SIG, Inc. en wordt door Bose Corporation gebruikt onder licentie.

Persbericht als PDF