WE HEBBEN NIEUWE PRODUCTEN! NEEM SNEL EEN KIJKJE.
Winkels Winkelmand

Toewijding aan veiligheid

Veiligheid centraal

Bose benadert productbeveiliging op dezelfde wijze als andere technologieën en producten: altijd op zoek naar verbetering en innovatie.

Onze beveiligingsbenadering

Bose heeft een Product Security Framework geïmplementeerd dat proactieve bewaking van producten op beveiligingsdefecten omvat. Waar mogelijk ontwerpt en implementeert Bose passende maatregelen om potentiële kwetsbaarheden te verhelpen voordat deze kunnen worden misbruikt.

Onze interne procedures en ons beleid voor het anticiperen op potentiële beveiligingsproblemen geven blijk van een proactieve beveiligingsbenadering. Door potentiële bedreigingen en kwetsbaarheden voor proberen te blijven, kunnen we het risico op beveiligingslekken verminderen en de impact op onze klanten minimaliseren.

Met deze proactieve maatregelen en een robuust raamwerk voor productbeveiliging geeft Bose blijk van een sterke toewijding aan het beschermen van de gegevens van onze klanten en het waarborgen van de betrouwbaarheid van onze producten.

Toegewijd team

Bose beschikt over een toegewijd team van professionals dat zich uitsluitend richt op productbeveiliging. Dit team identificeert onder andere veiligheidseisen, voert broncode-analyse uit en let op bedreigingen voor de toeleveringsketen.

Een kwetsbaarheid melden

Het Product Security Incident Response Team (PSIRT) van Bose streeft ernaar om beveiligingsproblemen in Bose-producten snel aan te pakken. Als je denkt dat je een mogelijk beveiligingslek hebt ontdekt, neem dan contact op met het PSIRT. Bose beschouwt informatie over kwetsbaarheden als uiterst gevoelig en raadt ten zeerste aan dat alle meldingen over beveiligingskwetsbaarheden die naar de PSIRT worden verzonden, worden versleuteld met de PSIRT PGP/GPG-sleutel.

PGP/GPG-sleutel: