WE HEBBEN NIEUWE PRODUCTEN! NEEM SNEL EEN KIJKJE.
Winkels Winkelmand
Raza Haider

Raza Haider

Chief Product and Supply Chain Officer

Raza Haider trad in 2022 in dienst bij Bose als de eerste Chief Product Officer van het bedrijf. In deze functie is hij verantwoordelijk voor het leveren van magische klantenervaringen die ook de zakelijke doelen van het bedrijf ondersteunen. Daarnaast houdt Raza toezicht op de productie en de wereldwijde toeleveringsketen van Bose. Hij heeft tientallen jaren leiderschapservaring op het gebied van productinnovatie, ontwikkeling en financieel beheer.

Een van de meest memorabele Bose-ervaringen van Raza was toen hij op een vlucht van American Airlines telkens op de aan/uit-knop van de originele QuietComfort-hoofdtelefoon met noise cancelling drukte, wat een kinderlijk gevoel van verbazing en magie bij hem opwekte.

Voordat hij bij Bose aan de slag ging, was Raza Senior Vice President bij Dell Technologies, waar hij leiding gaf aan verschillende productontwikkelingsgroepen. Zijn laatste functie bij Dell was algemeen directeur van de wereldwijde consumentenactiviteiten voor pc’s en randapparatuur. Hij was ook zeven jaar lang werkzaam bij McKinsey & Company, waar hij klanten adviseerde op het gebied van designdenken, productontwikkeling en bedrijfsactiviteiten. Bovendien is Raza actief als investeerder en mentor voor startups in bedrijfsincubators in Austin (Texas).

Raza behaalde een bachelordiploma in economie en psychologie aan de Ohio Wesleyan University.