WE HEBBEN NIEUWE PRODUCTEN! NEEM SNEL EEN KIJKJE.
Winkels Winkelmand
Nick Smith

Nick Smith

Senior Vice President, Strategy, Business Development and Technology Infrastructure

Nick Smith is Senior Vice President, Strategy, Business Development and Technology Infrastructure bij Bose. Hij is verantwoordelijk voor de ontwikkeling en implementatie van bedrijfsbrede strategieën, zakelijke partnerschappen en bedrijfsontwikkeling, het opzetten van een licentiëringstak voor opkomende technologieën, het in de praktijk brengen van designdenken en opzetten van een data center of excellence en geavanceerde datastrategie. Hij houdt ook toezicht op de informatietechnologie van Bose.

De Bose QuietComfort Earbuds zijn het favoriete product van Nick. Hij gebruikt ze elke dag om naadloos te schakelen tussen muziek, telefoongesprekken en vergaderingen met een geweldige geluidskwaliteit en noise cancelling.

Voordat hij in 2021 bij Bose aan de slag ging, was Nick de Chief Strategy and Operations Officer voor Global E-commerce bij Pitney Bowes Inc. Daar gaf hij leiding aan de ontwikkeling van nieuwe operationele platforms, partnerprogramma’s en logistieke netwerken om de omzet te verhogen. Hij was tevens verantwoordelijk voor fusies en overnames, integraties na fusies en gezamenlijke innovatieprogramma's.

Nick behaalde een MBA aan de University of Connecticut School of Business en een bachelor science in chemische technologie aan de Purdue University.