WE HEBBEN NIEUWE PRODUCTEN! NEEM SNEL EEN KIJKJE.
Winkels Winkelmand
Lila Snyder

Lila Snyder

Chief Executive Officer

Lila Snyder is de Chief Executive Officer van Bose Corporation en houdt toezicht op alle aspecten van de consumentenelektronica, de auto-industrie en aanverwante bedrijven van het bedrijf. Lila is ook lid van de Raad van Bestuur van Bose.

Lila’s kennismaking met Bose-geluid was de iconische Wave-radio waar ze tijdens haar studie voor had gespaard om haar kleine appartement te vullen met muziek.

Voordat Lila in 2020 bij Bose kwam werken, was ze Executive Vice President bij Pitney Bowes Inc., waar ze de divisie Commerce Services van het bedrijf leidde. Ze heeft ook 15 jaar als partner bij McKinsey & Company gewerkt waar ze advies gaf aan klanten in de technologie-, media- en communicatiesector. Lila is bovendien lid van de Raad van Bestuur van bouwbedrijf PulteGroup Inc., en de Alumni Board of Directors van de University of Miami. Ze is daarnaast lid van de adviesraad van de MIT School of Engineering en van de visitatiecommissie van MIT Corporation voor de afdeling Mechanical Engineering.

Lila behaalde een masterdiploma en PhD in werktuigbouwkunde aan het Massachusetts Institute of Technology, evenals een bachelor in werktuigbouwkunde aan de University of Miami.