WE HEBBEN NIEUWE PRODUCTEN! NEEM SNEL EEN KIJKJE.
Winkels Winkelmand
Laurie Yoler

Laurie Yoler

Directeur

Laurie Yoler is sinds 2018 lid van de Raad van Bestuur van Bose. Ze is een ervaren directeur, venture capital investor en strateeg. Laurie heeft ervaring in het adviseren van bedrijven en oprichters bij het opbouwen en uitbouwen van revolutionaire technologieën zoals kunstmatige intelligentie, cyberbeveiliging, automatisering en logistiek. Van 2013 tot 2016 was Laurie president van Qualcomm Labs en Senior Vice President van Business Development bij Qualcomm. Voorheen was ze directeur bij GrowthPoint Technology Partners.

Laurie gebruikt Bose Frames om naar podcasts en audioboeken te luisteren tijdens het fietsen en wandelen. Dankzij het open-ear audio-ontwerp van de Frames houdt Laurie contact met haar omgeving terwijl ze naar content luistert.

Laurie is ook lid van de Raad van bestuur geweest voor industriële vernieuwers zoals Tesla en het automobielbedrijf Zoox.

Laurie behaalde een Bachelor of Arts-diploma in managementinformatiesystemen aan de Washington State University. Ze is regelmatig gastdocent aan de Stanford University op de faculteiten Techniek, Rechten en Business.