WE HEBBEN NIEUWE PRODUCTEN! NEEM SNEL EEN KIJKJE.
Winkels Winkelmand
Jim Scammon

Jim Scammon

President en Chief Operating Officer

Jim Scammon is president en Chief Operating Officer van Bose Corporation, verantwoordelijk voor de wereldwijde activiteiten van het bedrijf. Jim vervult deze functie al sinds 2020. Hiervoor was hij zeven jaar lang hoofd van de financiële afdeling van het bedrijf. 

Wat Jim vooral leuk vindt aan werken bij Bose is meemaken hoe verbazingwekkende nieuwe technologieën tot leven komen in de laboratoria van het bedrijf en vervolgens zien dat deze innovaties ongelooflijke ervaringen opleveren voor consumenten die elke dag Bose-producten gebruiken.

Daarnaast was Jim drie jaar vice-president van de Asia Pacific-markt, waar zijn staat van dienst werd gekenmerkt door positieve groei en zakelijke expansie in de regio. Gedurende de ruim 30 jaar dat Jim bij het bedrijf werkt, heeft hij verschillende leidinggevende posities bekleed op het gebied van marketing, bedrijfsvoering, verkoop en financiën, waarin hij heeft bijgedragen aan de ontwikkeling en groei van nieuwe bedrijven en markten.

Jim voltooide een MBA aan de Olin School of Business aan Babson College. Hij studeerde ook bedrijfseconomie aan het Merrimack College, waar hij lid is van de Raad van bestuur van de school.