WE HEBBEN NIEUWE PRODUCTEN! NEEM SNEL EEN KIJKJE.
Winkels Winkelmand
Greta Bouley

Greta Bouley

General Counsel en Corporate Secretary

Greta Bouley is de General Counsel en Corporate Secretary van het bedrijf. Greta adviseert senior managers en de Raad van Bestuur over een breed scala aan juridische en zakelijke kwesties. Ze leidt ook een team van advocaten dat verantwoordelijk is voor alle juridische zaken van Bose wereldwijd, waaronder ondernemingsrecht, rechtszaken, intellectueel eigendom, naleving van regelgeving, werkgelegenheid en vastgoed.

Greta begon haar carrière bij Bose bij de afdeling Automotive Systems, en gaf juridisch advies voor de leverancierrelaties van het bedrijf met autofabrikanten over de hele wereld. Ze vond het geweldig en verrassend om te horen hoeveel klanten elke dag genieten van het ongelooflijke geluid in hun auto.

Greta trad in 2003 in dienst van de juridische afdeling van Bose. Ze heeft alle businessgroepen binnen het bedrijf geadviseerd, ondersteuning geboden bij de vorming en uitbreiding van internationale bedrijfsactiviteiten, en heeft speciale expertise op het gebied van corporate governance. Voordat ze bij Bose werkte, was Greta advocaat bij WilmerHale in Boston op de afdeling ondernemingsrecht. 

Greta behaalde haar rechtendiploma aan de School of Law van de Boston University. Ze behaalde een bachelorgraad aan de Tufts University.