Lifestyle® 35 DVD home entertainment system

Verkocht vanaf 2001 tot 2004

Niets gevonden. Voer een geldige zoekopdracht in (bijv. hulp met verbinding maken, geen audio uit hoofdtelefoon etc.).

Afstandsbediening van een ander product bedient het Bose-systeem

Als een andere afstandsbediening dan je Bose-afstandsbediening je systeem onverwacht bestuurt, probeer dan het volgende:

Mogelijk is er een andere afstandsbediening geprogrammeerd om het systeem te bedienen.

Het probleem kan worden veroorzaakt door een lerende of universele afstandsbediening die is geprogrammeerd om het systeem te bedienen.

Als u geen afstandsbediening van derden gebruikt om uw systeem te bedienen, schakelt u IR-opdrachten verzenden en IR-opdrachten ontvangen uit in het systeemmenu.

Als eithe roption is ingeschakeld, kan het zijn dat u geen o rintermitterende reactie krijgt wanneer u uw Bose ® -afstandsbediening gebruikt. Deze instellingen controleren:
  1. Druk op de afstandsbediening op de knop Instellingen
    Tip: Als het systeemmenu niet op de TV wordt weergegeven, controleert u of de juiste TV-ingang is geselecteerd
  2. Blader omlaag om System Setup (Systeeminstellingen) te selecteren en druk vervolgens op de Enter -toets
  3. Blader omlaag om IR -opdrachten verzenden te selecteren
  4. Schuif naar links of rechts om de instelling te wijzigen in uit
  5. Blader omlaag om IR-opdrachten ontvangen te selecteren
  6. Schuif naar links of rechts om de instelling te wijzigen in uit.

Wijzig de instelling van de huisnummer.

Een ander Lifestyle-systeem met dezelfde huiscode bevindt zich mogelijk binnen het bereik van uw systeem. De gebruikers in de buurt kunnen per ongeluk uw systeem besturen. Individualiseer uw systeem door de instellingen van de huiscode te wijzigen. Zie huiscode-instellingen wijzigenvoor het wijzigen van huiscode-instellingen.