SoundSport® in-ear headphones - Apple

Verkocht vanaf 2015 tot 2015

Niets gevonden. Voer een geldige zoekopdracht in (bijv. hulp met verbinding maken, geen audio uit hoofdtelefoon etc.).

Een telefoongesprek beantwoorden of beëindigen

Je Bose-product kan functies voor telefoongesprekken beantwoorden, beëindigen en bedienen. Hierdoor kunt u eenvoudig telefoongesprekken aannemen zonder toegang te hebben tot de bedieningselementen op uw mobiele apparaat.

Zorg ervoor dat de knop voor beantwoorden/beëindigen in het midden wordt ingedrukt en niet buiten de as.

Call Related Functions
Gebruik van de actie
Een oproep beantwoorden Druk op en laat los
Een gesprek beëindigen Druk op en laat los
Een inkomend gesprek weigeren Houd 2 seconden ingedrukt en laat los
Schakel over naar een inkomend gesprek of een gesprek in de wacht en zet het huidige gesprek in de wacht Druk kort op om over te schakelen naar een inkomend gesprek. Druk nogmaals kort op de knop om terug te schakelen naar het eerste gesprek.
Schakel over naar een inkomend gesprek of een gesprek in de wacht en beëindig het huidige gesprek Houd 2 seconden ingedrukt en laat los
Gebruik spraakbediening Houd de knop beantwoorden/beëindigen ingedrukt. Raadpleeg de gebruikershandleiding van de telefoon voor informatie over compatibiliteit en gebruik deze functie

Media Playback Functions
Gebruik van de actie
Een nummer of video afspelen of pauzeren Druk kort op.
Naar het volgende nummer of hoofdstuk gaan Druk kort op. twee keer snel
Vooruitspoelen Druk twee keer snel kort op de knop en houd de tweede knop ingedrukt druk op.
Naar het vorige nummer of hoofdstuk gaan Druk kort op. drie keer snel
Opmerking: Functie wordt niet ondersteund op alle Android-apparaten
Terugspoelen Druk drie keer snel op de knop en houd de ingedrukt derde druk
Opmerking: Functie wordt niet ondersteund op alle Android-apparaten

Opmerking: De knop voor het beëindigen van het antwoord bevat ook de microfoon- en volumeknoppen.