Bose SoundLink Revolve II Bluetooth® Speaker

Verkocht vanaf 2021 tot nu

Niets gevonden. Voer een geldige zoekopdracht in (bijv. hulp met verbinding maken, geen audio uit hoofdtelefoon etc.).

Audiobronnen wijzigen

Uw product heeft een audio-ingang voor de aansluiting van een ander apparaat. Leer hoe u van ingang wisselt op uw product om de verschillende geluidsbronnen te horen die u hebt aangesloten.

Druk op de knop input nadat u een apparaat op de AUX-aansluiting hebt aangesloten

1. Controleer of het systeem is ingeschakeld. U kunt het systeem niet inschakelen met een bronknop. U moet de aan/uit-knop gebruiken.
  2. Druk op de knop Input . Als het systeem momenteel is verbonden met een Bluetooth®-apparaat, wordt de verbinding met het apparaat verbroken en wordt vervolgens overgeschakeld naar de AUX-bron.
Om van de AUX-bron naar de draadloze bron te schakelen, drukt u op de Bluetooth -knop.