QuietComfort® 2 Acoustic Noise Cancelling™ headphones

Verkocht vanaf 2003 tot 2009

Niets gevonden. Voer een geldige zoekopdracht in (bijv. hulp met verbinding maken, geen audio uit hoofdtelefoon etc.).

Over Apple Lossless audio

Bekijk deze veelgestelde vragen om te ontdekken hoe Apple-audio zonder kwaliteitsverlies werkt met je Bose Bluetooth-product.

Over Apple Lossless audio

Kun je met je Bose ® -hoofdtelefoon naar Apple Lossles saudio luisteren?

Het korte antwoord is: ja, via een bekabelde verbinding. Bluetooth-verbindingen bieden geen ondersteuning voor audio zonder kwaliteitsverlies. Hetzelfde geldt voor elk merk hoofdtelefoons op de markt.

Lees verder voor een meer uitgebreide uitleg over Apple Lossless audio compressie ...

Wat is geluidscompressie zonder kwaliteitsverlies?

De meeste audiocompressietechnieken verliezen enige hoeveelheid gegevens in het oorspronkelijke bronbestand. Compressie zonder verlies is een vorm van compressie die alle oorspronkelijke gegevens behoudt.

Apple heeft zijn eigen technologie voor geluidscompressie zonder verlies ontwikkeld, genaamd Apple Lossless Audio Codec (ALAC). Naast AAC is de gehele Apple Music-catalogus nu ook gecodeerd met ALAC in resoluties variërend van 16-bits/44.1 kHz (cd-kwaliteit) tot 24-bits/192 kHz.

Hoewel het verschil tussen AAC en audio zonder verlies vrijwel onherkenbaar is, hebben abonnees van Apple Music de mogelijkheid om muziek te beluisteren in audiocompressie zonder kwaliteitsverlies.

Hoe te om aan verliesloos op uw iPhone of iPad te luisteren

Wat u nodig hebt:
Je kunt naar verliesloos luisteren op een iPhone of IPA die is gedubd naar iOS of iPadOS 14. 6met:
  • Een bekabelde verbinding met hoofdtelefoons, ontvangers of luidsprekers met voeding
  • De ingebouwde luidsprekers
  • Als u naar nummers wilt luisteren met een samplesnelheid hoger dan 48 kHz, hebt u een externe converter voor digitaal naar analoog nodig

Veelgestelde vragen

Kan ik via Bluetooth naar geluid zonder kwaliteitsverlies luisteren?
Apple levert muziek met behulp van lossless audiocompressie op je iPhone, iPad, Mac en Apple TV. Verliesloos kan normaal worden afgespeeld op Bluetooth-luidsprekers en -hoofdtelefoons. Bluetooth-verbindingen bieden echter geen ondersteuning voor audio zonder kwaliteitsverlies.

Kan ik naar geluid zonder kwaliteitsverlies luisteren met de Lightning to 3.5 mm-hoofdtelefoonadapter van Apple?
Ja. De Lightning naar 3.5 mm hoofdtelefoonadapter is ontworpen om audio over te brengen van de Lightning-aansluiting van de iPhone. Het bevat een digitaal-naar-analoog-converter die tot 24-bits/48 kHz lossless audio ondersteunt. Als u naar nummers wilt luisteren met een samplesnelheid hoger dan 48 kHz, hebt u een externe converter voor digitaal naar analoog nodig.

Ga voor meer informatie over Appl elossless audio naar About Lossless audio in Apple Music