SoundSport® in-ear headphones – Samsung Galaxy®-modellen

Verkocht vanaf 2015 tot 2015

Niets gevonden. Voer een geldige zoekopdracht in (bijv. hulp met verbinding maken, geen audio uit hoofdtelefoon etc.).

Knoppen op het product werken niet of werken af en toe

Als u op de knoppen op uw product drukt, maar deze niet reageren of uw product niet zoals verwacht bedienen, probeer dan het volgende:

Start het aangesloten apparaat opnieuw op.

Elektronica moet mogelijk van tijd tot tijd worden gereset, net zoals het opnieuw opstarten van een computer. Schakel het apparaat uit, schakel het weer in en probeer het opnieuw.

Verwijder uw product uit het geheugen van het Bluetooth®-apparaat en probeer het opnieuw.

Zoek in de Bluetooth-instellingen van het Bluetooth-apparaat de lijst met eerder verbonden producten. Verwijder uw product uit de lijst en sluit het vervolgens opnieuw aan op het apparaat. Zie een Bluetooth®-apparaat aansluitenvoor meer informatie.

Als deze zijn aangesloten, kunt u adapters of verlengkabels overslaan.

Als uw product met een verlengkabel of adapter op het apparaat is aangesloten, koppelt u de verlengkabel of adapter los om te bepalen of het probleem hiermee te maken heeft.

Verwijder het aangesloten apparaat uit een hoes of beschermhoes.

Een hoes of hoes kan ervoor zorgen dat de audiokabel niet goed in de hoofdtelefoonaansluiting zit. Als u een casus gebruikt, verwijdert u deze en probeert u het opnieuw.

Controleer of de hoofdtelefoonaansluiting schoon is en vrij van vuil.

Gebruik een zaklamp of een andere lichtbron als  er pluisjes of vuil in de hoofdtelefoonaansluiting van het apparaat zijn gekomen, wat de verbinding kan verstoren .

Probeer een ander audioapparaat aan te sluiten.

Sluit, indien beschikbaar, anothe raudi odevic aan via de sam -ecables en -verbinding om te bepalen of het probleem te maken heeft met het eerste apparaat of de instellingen ervan.

Niet alle functies in alle apps worden ondersteund.

De knoppen Volume en Answer/End zijn speciaal ontworpen voor gebruik met iPhone- en kerntoepassingen van Apple. Toepassingen van derden en niet-Apple-producten hebben mogelijk geen of beperkte functionaliteit.

Bepaal of op het mobiele apparaat Android 8 of wordt uitgevoerd later

Android 8 en later heeft de functie van ingedrukt houden om vooruit of achteruit te spoelen door tracks verwijderd. Vooruit- en terugspringen zou nog steeds moeten werken, maar het scannen door tracks is niet langer beschikbaar.

Controleer of de knoppen op uw product niet vastzitten.

Wanneer u op een knop op uw product drukt, moet u het gevoel hebben dat het ingedrukt wordt. Wanneer u de knop loslaat, moet deze weer in de oorspronkelijke positie vastklikken. Als dit niet het geval is, kan het vastlopen. Controleer op vuil rond de knop en verwijder deze.

Uw product heeft mogelijk onderhoud nodig.

Als het probleem niet wordt opgelost met de beschreven stappen, heeft uw product mogelijk onderhoud nodig. Volg de onderstaande koppeling voor meer informatie over het onderhouden van uw product. Afhankelijk van uw product en regio krijgt u een contactnummer of de mogelijkheid om de service online in te stellen.