Lifestyle® SoundTouch® 525 entertainment system

Verkocht vanaf 2015 tot 2016

Niets gevonden. Voer een geldige zoekopdracht in (bijv. hulp met verbinding maken, geen audio uit hoofdtelefoon etc.).

De afstandsbediening werkt met tussenpozen of regelt uw Bose-product niet

Als je Bose ® -afstandsbediening niet werkt of slechts soms de functies van je Bose ® -product bestuurt, probeer dan het volgende:

Zorg ervoor dat de batterijen in de afstandsbediening niet bedoeld zijn voor producten met een laag energieverbruik.

Batterijen die zijn bedoeld voor producten met een laag energieverbruik (die doorgaans zink bevatten) leveren niet genoeg stroom om de afstandsbediening voor dit systeem te kunnen bedienen.

Vervang alle batterijen met een laag vermogen door alkalinebatterijen.

Probeer nieuwe batterijen in de afstandsbediening.

Als de batterij of batterijen in uw afstandsbediening bijna leeg zijn of geen stroom hebben, vervangt u deze. Alkalinebatterijen worden aanbevolen boven oplaadbare batterijen, die een lager voltage kunnen produceren. (Opmerking: Accutesters zijn niet altijd betrouwbaar, omdat ze mogelijk stroom detecteren, maar niet aangeven of er voldoende stroom voor de afstandsbediening is.)

Zorg ervoor dat de afstandsbediening zich binnen het bereik van het systeem bevindt.

Het maximale bedieningsbereik van de afstandsbediening die wordt meegeleverd met het systeem is 33 meter (10 feet)

Koppel de afstandsbediening opnieuw aan het systeem.

De Media Center en de afstandsbediening moeten worden gekoppeld voor een goede werking. Zie de afstandsbediening aan uw systeem koppelenvoor meer informatie over het gebruik van de afstandsbediening.

Controleer of de knoppen op de systeemconsole werken.

Als de knoppen op de syste mdo ook niet werken, raadpleegt u Product schakelt niet in.

Controleer of er knoppen op de afstandsbediening werken.

Als sommige knoppen op de afstandsbediening werken en sommige niet werken, raadpleegt u bepaalde knoppen op de afstandsbediening werken niet.

Reset uw bedieningsconsole.

Met een reset kunnen sommige problemen met het product worden opgelost. Dit zou echter niet vaak nodig moeten zijn. Zie uw product resettenvoor meer informatie.

Controleer of er productupdates beschikbaar zijn en installeer deze.

Kijk of de console een IR-signaal verzendt door naar het consolescherm te kijken via een zoeker van de camera.

Onze ogen kunnen het IR-licht (infrarood) dat door uw systeemconsole wordt geproduceerd niet detecteren, maar veel digitale camera's wel. Kijk naar het scherm van de eerste mconsole of de punt van een aangesloten IR-zender via een digitale camera (d.w.z. een smartphone-camera) en druk vervolgens op een knop op de afstandsbediening. Als u geen flitser door de zoeker van de camera ziet wanneer u op een knop drukt, verzendt de econsole of zender geen signaal*. Als u wel een flash ziet, maar de afstandsbediening werkt niet, probeer dan een aantal andere suggesties voor probleemoplossing om te bepalen of het probleem de afstandsbediening, console, zenders of iets anders is. (*sommige smartphone-camera's hebben IR-filters. Dus als je geen flitser ziet, is het de moeite waard om zowel de voor- als achtercamera of een andere camera te proberen om dit te bevestigen.)

Werk de software van de afstandsbediening bij.

Productupdates zorgen ervoor dat uw systeem optimaal blijft functioneren. Zie de software of firmware van uw product bijwerkenvoor meer informatie.

Zorg ervoor dat de juiste afstandsbediening wordt gebruikt.

Een afstandsbediening van een ander product heeft een andere of geen functionaliteit. Als je meer dan één Bose ® -afstandsbediening hebt, raadpleeg dan de gebruikershandleiding van het product dat je probeert te bedienen om er zeker van te zijn dat je de juiste afstandsbediening gebruikt.

|Controleer of de audio-ingangskabel goed is aangesloten.

De audio-invoerkabel die de Media Center en de Acoustimass ® -module verbindt, is mogelijk losgeraakt o ris is verkeerd aangesloten. Zie uw product instellenvoor meer informatie over systeemverbindingen.

Verwijder alle USB-apparaten uit de USB-aansluitingen op uw systeemconsole.

Als een apparaat, zoals een streaming media speler, ik zweer aangedreven door een USB-aansluiting op de econsole, de macht van de deva ecoul daffec tfunctionality van je rsystem. Probeer in plaats daarvan het USB -apparaat dat is aangesloten op uw systeem met een aparte voeding in te schakelen.

Controleer op storingsbronnen.

Elektronica kan interferentie opvangen van andere elektronica die op hetzelfde stroomcircuit is aangesloten of die in de buurt van uw SoundBar is aangesloten. Probeer het netsnoer los te koppelen van dergelijke elektronische apparaten in de buurt (bijv. Laptop-/telefoonoplader, tv, kabelbox, seizoensverlichting, magnetron/apparaat, Bluetooth-apparaten, enz.). Als het probleem is opgelost, probeert u het apparaat of uw product aan te sluiten op een ander stroomcircuit of verder weg.

De bedieningsconsole heeft mogelijk onderhoud nodig.

Als het probleem niet wordt opgelost met de beschreven stappen, heeft de bedieningsconsole mogelijk onderhoud nodig. Volg de onderstaande koppeling voor meer informatie over het onderhouden van de bedieningsconsole. Afhankelijk van uw product en regio krijgt u een contactnummer of de mogelijkheid om de service online in te stellen.