Bose Portable Smart Speaker

Verkocht vanaf 2019 tot nu

Niets gevonden. Voer een geldige zoekopdracht in (bijv. hulp met verbinding maken, geen audio uit hoofdtelefoon etc.).

Onderbroken audio van het apparaat

Als het geluid van uw product in- en uitvalt, inconsistent wordt afgespeeld of hapert, probeer dan het volgende:

Wis het geheugen van uw Bose-product van eerder aangesloten Bluetooth®-apparaten.

Je Bose-product onthoudt de laatste verschillende apparaten die met het apparaat zijn verbonden zodat het snel weer verbinding kan maken. In cas ethere i sa nissue met het geheugen van het apparaat, moet u het   apparaat opnieuw proberen aan te sluiten. Zie het productgeheugen van het gekoppelde Bluetooth®-apparaat wissen en een Bluetooth®-apparaat aansluitenvoor meer informatie.

Verwijder op het Bluetooth®-apparaat alle vermeldingen van uw Bose-product uit het Bluetooth-menu. Probeer vervolgens opnieuw verbinding te maken.

In het Bluetooth-menu van het Bluetooth-apparaat vindt u een lijst met Bluetooth-producten die eerder zijn verbonden. Je Bose-product kan een of meerdere keer in de lijst verschijnen (bijv. Het kan een tweede keer worden vermeld met "LE" in de naam). Selecteer elk item van uw product en verwijder het door Vergeet , UnpairDelete of iets dergelijks te selecteren. Probeer vervolgens opnieuw verbinding te maken. Zie een Bluetooth®-apparaat aansluitenvoor meer informatie.

Controleer of er productupdates beschikbaar zijn en installeer deze.

Reset je product.

Net als bij het opnieuw opstarten van een smartphone moet uw product soms opnieuw worden ingesteld om kleine problemen op te lossen. Zie uw product resettenvoor meer informatie.

Start het aangesloten apparaat opnieuw op.

Elektronica moet mogelijk van tijd tot tijd worden gereset, net zoals het opnieuw opstarten van een computer. Schakel het apparaat uit, schakel het weer in en probeer het opnieuw.

Controleer op bronnen van draadloze storing.

Het is mogelijk dat interferentie van andere draadloze apparaten die de draadloze functionaliteit van uw product beïnvloeden. CHEC kfor ander draadloos apparaat in de buurt van uw product  (bijv. Een andere router, draadloze telefoon, draadloze printer, smart-tv, enz.). Om te voorkomen dat het apparaat  storing veroorzaakt, kunt u proberen het netsnoer van het apparaat los te koppelen of Wi-Fi op het apparaat uit te schakelen. Als het probleem is opgelost wanneer een bepaald apparaat wordt verwijderd, tr yplacine gthat apparaat verder weg van uw product, indien mogelijk. Als het apparaat een  draadloze kanaalinstelling heeft, probeer dan een ander kanaal.

Koppel andere draadloze apparaten in de buurt los die het Bluetooth®-signaal kunnen verstoren.

Sommige draadloze apparaten kunnen interferentie met een Bluetooth-signaal veroorzaken. Als er andere draadloze apparaten in de buurt zijn (zoals een 2.4 GHz-router of draadloze telefoon, draadloze luidsprekeradapters, bewegingssensoren voor thuisbeveiliging, TL-lampen, magnetrons, enz.), moet u de toon bij een tim ean controleren of het probleem zich verbetert. Als dit het geval is, kunt u overwegen uw product of het apparaat te verplaatsen.

Als het probleem zich voordoet met een bepaalde bron, selecteert u het hieronder voor meer hulp.

Streamingservice van de Bose-app

Bluetooth®-apparaat

Een AirPlay-apparaat

Een apparaat dat is aangesloten op de AUX-ingang

Uw product heeft mogelijk onderhoud nodig.

Als het probleem niet wordt opgelost met de beschreven stappen, heeft uw product mogelijk onderhoud nodig. Volg de onderstaande koppeling voor meer informatie over het onderhouden van uw product. Afhankelijk van uw product en regio krijgt u een contactnummer of de mogelijkheid om de service online in te stellen.