WE HEBBEN NIEUWE PRODUCTEN! NEEM SNEL EEN KIJKJE.
Winkels Winkelmand

SoundTouch 10 wireless speaker

Verkocht vanaf 2020 tot 2023

NIET JOUW PRODUCT?
Help ons de beste ondersteuning te bieden door hieronder je product te registreren
Select your product
Product image
ONDERSTEUNINGSOPTIES VOOR
Loading
ZOEKEN
Typ een zoekterm in het bovenstaande veld.
Niets gevonden. Voer een geldige zoekopdracht in (bijv. hulp met verbinding maken, geen audio uit hoofdtelefoon etc.).

Informatie over de statuslampjes en informatie van de LED-indicator

Ontdek wat het LED-indicatielampje op uw product u vertelt over de status van uw product.

Status SoundTouch 10 LED:

SoundTouch 10 front panel

Alle lampen

Status Information
Front panel lights flashing Systeem wordt opnieuw opgestart

icon  Wi-Fi-indicatielampje

Opmerking: Deze indicator geeft de sterkte van het draadloze signaal niet aan. Het hele pictogram licht op wanneer het brandt.

Status Information
Solid black light Uit geen stroom of Wi-Fi-functie uitgeschakeld
LED flashing off and on Wit - knippert snel verbinding maken met Wi-Fi terwijl het systeem is ingeschakeld
LED flashing white and gray Wit - knippert snel, dimt verbinding maken met Wi-Fi terwijl het systeem is uitgeschakeld
LED flashing off and on Wit - knipperend firmware-update downloaden
LED solid white Wit - ononderbroken verbinding met Wi-Fi terwijl het systeem is ingeschakeld
LED dim white Wit - brandt continu, gedimd, verbonden met Wi-Fi terwijl het systeem is uitgeschakeld
LED double flashing Wit - brandt gedurende 3 seconden en knippert vervolgens dubbel tijdens het installeren van de firmware-update
LED blinking amber Oranje - knipperend : Verbinding met Wi-Fi verbroken terwijl het systeem is ingeschakeld
LED blinking amber dimly Oranje - knippert, dim de verbinding met Wi-Fi wanneer het systeem is uitgeschakeld
LED blinking amber rapidly Oranje - knipperende Fast firmware-fout (neem contact op met Bose-ondersteuning)
LED solid amber Oranje - Solid System in de installatiemodus (uitzending van 'Bose SoundTouch Wi-Fi Network')

icon  Bluetoot hindicator-lampje

Status Information
LED off Uit Bluetooth-ingang niet geselecteerd
LED blinking blue Blauw - knipperend Gereed om verbinding te maken met Bluetooth®-apparaat
LED blinking white quickly Wit - knippert snel verbinding maken met Bluetooth-apparaat
LED solid white Wit - ononderbroken verbonden met Bluetooth-apparaat

icon  Controlelamp AUX-ingang

Status Information
LED off Uit AUX-ingang niet geselecteerd
LED solid white Wit - ononderbroken AUX-ingang geselecteerd

icon  SoundTouc hindicator

Status Information
LED off Uit SoundTouch-ingang niet geselecteerd
LED blinking white Wit - knippert snel om verbinding te maken met SoundTouch-bron
LED solid white Wit - Solid Playing SoundTouch-bron
LED solid amber Oranje - vaste voorinstelling leeg of systeem, bron of station niet beschikbaar