SoundLink® around-ear Bluetooth® headphones

Verkocht vanaf 2015 tot 2015

Niets gevonden. Voer een geldige zoekopdracht in (bijv. hulp met verbinding maken, geen audio uit hoofdtelefoon etc.).

Informatie over de statuslampjes en informatie van de LED-indicator

Ontdek wat het LED-indicatielampje op uw product u vertelt over de status van uw product.

LED-statuslampjes van de SoundLink around-ear hoofdtelefoon

Status batterijlampje (tijdens gebruik)

Light Color Blink Pattern Description
Groen brandt 30 minuten tot 8 uur resterende batterijtijd
Oranje continu minder dan 30 minuten resterende batterijtijd
Rood knipperend : Laad de hoofdtelefoon nu op.

Status batterijlampje (tijdens het opladen)

Light Color Blink Pattern Description
De oranje knipperende hoofdtelefoon wordt opgeladen
Groene , ononderbroken hoofdtelefoon is volledig opgeladen
Rode hoofdtelefoon zit niet binnen het aanvaardbare temperatuurbereik
Opmerking: Als de headset zich in de buurt van een temperatuur bevindt die buiten het aanvaardbare bereik ligt, kan het schakelen tussen continu rood en knipperend geel

Bluetooth®-lichtstatus

Light Color Blink Pattern Description
Paars knipperend de hoofdtelefoon kan worden gevonden om te worden gekoppeld
Blauw knipperend de hoofdtelefoon probeert verbinding te maken met een Bluetooth-apparaat
De hoofdtelefoon en een mobiele telefoon zijn niet verbonden. Eén van deze twee is niet ingeschakeld of de twee zijn meer dan 33 m (10 voet) van elkaar verwijderd
Blauw brandt continu de hoofdtelefoon is verbonden met het Bluetooth-apparaat

De Bluetooth- en batterij-indicatoren gaan na 10 seconden inactiviteit uit om de batterij te sparen. Alleen de rode en gele accu-indicators knipperen voortdurend.