SoundTouch wireless link adapter

Verkocht vanaf 2016 tot 2021

Niets gevonden. Voer een geldige zoekopdracht in (bijv. hulp met verbinding maken, geen audio uit hoofdtelefoon etc.).

Weinig geluid van het product.

Als het volumeniveau van uw product vaag of stiller is dan normaal, probeer dan het volgende:

Bepaal of het probleem specifiek verband houdt met de basprestaties.

Zet het volume van het aangesloten apparaat hoger.

Stel het volume van het apparaat in op 90–100% om een sterk signaal naar uw product te sturen. Gebruik vervolgens uw product om het volumeniveau aan te passen.

Reset je product.

Net als bij het opnieuw opstarten van een smartphone moet uw product soms opnieuw worden ingesteld om kleine problemen op te lossen. Zie uw product resettenvoor meer informatie.

Probeer een andere app.

Als het probleem zich alleen voordoet met een bepaalde app, heeft dit waarschijnlijk te maken met de app- of app-instellingen.

Probeer verschillende soorten media af te spelen.

Verschillende mediatypen kunnen geluid van verschillende kwaliteit produceren. Bijvoorbeeld podcasts, muziek die lokaal op je telefoon is opgeslagen, MP3's, streaming muziekservices (Spotify, Pandora), video's op je apparaat of opgeslagen in de cloud, enz. kan allemaal variëren in kwaliteit. Probeer andere media om vast te stellen of het probleem specifiek is voor bepaalde media.

Start het Bluetooth®-apparaat opnieuw op.

Elektronica moet soms worden gereset om kleine problemen te verhelpen. Dit wordt meestal gedaan door het apparaat uit te schakelen en vervolgens weer in te schakelen.

Als het probleem zich voordoet met een bepaalde bron, selecteert u het hieronder voor meer hulp.

Streamingservice van de Bose-app

Bluetooth®-apparaat

Een AirPlay-apparaat

Een apparaat dat is aangesloten op de AUX-ingang

Uw product heeft mogelijk onderhoud nodig.

Als het probleem niet wordt opgelost met de beschreven stappen, heeft uw product mogelijk onderhoud nodig. Volg de onderstaande koppeling voor meer informatie over het onderhouden van uw product. Afhankelijk van uw product en regio krijgt u een contactnummer of de mogelijkheid om de service online in te stellen.