Bose Portable Smart Speaker

Verkocht vanaf 2019 tot nu

Niets gevonden. Voer een geldige zoekopdracht in (bijv. hulp met verbinding maken, geen audio uit hoofdtelefoon etc.).

Op het lichtnet aansluiten

Ontdek hoe u uw product veilig op een voedingsbron kunt aansluiten.

De voeding aansluiten:

1. Sluit een USB-C-kabel aan op de voedingsingang aan de achterkant van de luidspreker
  2. Sluit het andere uiteinde van de kabel aan op de Bose USB-C-voeding (of een gelijkwaardige USB-voedingsbron die drie A stroom kan leveren)
  3. Voor luidsprekers die buiten Noord-Amerika worden verkocht, bevestigt u de juiste AC-klem op de Bose-voeding door deze op de twee pinnen te schuiven
  4. Sluit de voeding aan op een stopcontact