SoundTouch wireless link adapter

Verkocht vanaf 2016 tot 2021

Niets gevonden. Voer een geldige zoekopdracht in (bijv. hulp met verbinding maken, geen audio uit hoofdtelefoon etc.).

De geluiden van het MacOSX-systeem hebben een ander volumeniveau dan muziek en films

Wanneer de computer is aangesloten op een computer met het Mac OS X-besturingssysteem, worden de systeemwaarschuwingen en alarmgeluiden van de computer afgespeeld via de aangesloten Bose-luidsprekers. Als deze systeemgeluiden te luid of te stil zijn in vergelijking met andere media waarnaar u via de computer luistert, probeert u het volgende:

Controleer het volumeniveau en de instellingen van de toepassing.

Het toepassingsvolume moet op een maximumniveau worden ingesteld. Stel de uitgang in op stereo. Raadpleeg de ontwikkelaar van de softwaretoepassing voor meer informatie over deze instellingen.

De waarschuwingsniveaus van het systeem op MacOS 10.4.6 of nieuwer aanpassen:

1. Klik op de computer op het Apple -pictogram in de linkerbovenhoek van het scherm
  2. Klik in het Apple-menu op Systeemvoorkeuren...
  3. Klik op het pictogram Geluid.
  4. Klik op het venster geluidseffecten
  5. Gebruik de schuifregelaar Alert volume om een niveau in te stellen voor geluiden en waarschuwingen van het maco Ssystem
    Tip: H et totale volume dat van de computer naar uw product wordt verzonden, selecteert u het deelvenster uitvoer en ngebruik de schuifregelaar voor het uitvoervolume om een niveau in te stellen