SoundLink® around-ear Bluetooth® headphones

Verkocht vanaf 2015 tot 2015

Niets gevonden. Voer een geldige zoekopdracht in (bijv. hulp met verbinding maken, geen audio uit hoofdtelefoon etc.).

Afspelen regelen

De transportbesturing van uw product (d.w.z. afspelen/pauzeren, stoppen en vooruit/terug springen) kan de audio regelen die op het aangesloten apparaat wordt afgespeeld. Dit is handig om het afspelen van het aangesloten apparaat rechtstreeks vanaf je Bose-product.

Afspelen en acties voor telefoongesprekken

De hieronder genoemde multifunctionele knop bevindt zich boven op de knop Volume + boven op de Bluetooth®-module.

Audio/video playback actions Headphones control
Afspelen of pauzeren Druk eenmaal op Multi-Function
Track vooruit Dubbeldruk op multifunctionele knop
Track back Triple Press Multi-Function
Pas het volume aan Druk op Volume + of Volume -
Vooruitspoelen Druk op en houd vervolgens Multi-Function ingedrukt
Terugspoelen Dubbeldruk op en houd vervolgens Multi-Function ingedrukt

Phone call actions Headphones control
Een gesprek aannemen of beëindigen Druk eenmaal op de multifunctionele knop
Een gesprek negeren Houd Multi -Function ingedrukt
Tweede oproep beantwoorden Druk op multifunctionele knop
Negeer tweede oproep Houd Multi -Function ingedrukt
Spraakbediening activeren Houd Multi -Function ingedrukt

Multiple device actions Headphones control
Een gesprek aannemen of beëindigen Druk eenmaal op de multifunctionele knop
Een gesprek negeren Houd Multi -Function ingedrukt

Opmerking: Sommige van deze functies worden niet ondersteund door sommige apparaten of apps