Wave® music system

Verkocht vanaf 1970 tot 2015

Niets gevonden. Voer een geldige zoekopdracht in (bijv. hulp met verbinding maken, geen audio uit hoofdtelefoon etc.).

De functie Continuous Play gebruiken

Als Continuous Play is ingeschakeld, schakelt het systeem automatisch over naar de audiobron die u selecteert nadat het afspelen van een cd is voltooid. Hierdoor kan muziek blijven afspelen vanaf de radio of een audioapparaat dat is aangesloten op de AUX-ingang.

Een audiobron voor continu afspelen in- of uitschakelen:

1. Houd op de afstandsbediening de knop Alarm Time ingedrukt totdat -MENU INSTELLEN- op het systeemdisplay verschijnt
  2. Druk herhaaldelijk op de knop Tune/MP3 > totdat CONT PLAY- wordt weergegeven
  3. Gebruik de knoppen tijd – of tijd + om een audi -bron te selecteren of selecteer NEE om continu afspelen uit te schakelen
  4. Wacht 10 seconden of druk op de knop Alarm Time om sluit het instellingenmenu