Bose AR gebruiken

Bepaalde QuietComfort 35 wireless headphones II zijn voorzien van Bose AR-technologie. Gebruik de Bose Connect-app om te controleren of je hoofdtelefoon deze functie heeft. Je ziet het pictogram ‘Bose AR’ wanneer er een Bose AR-product wordt gekoppeld. Bovendien zijn QC35 II-apparaten met serienummers die eindigen op AZ in ieder geval compatibel met Bose AR.

Als je op het Bose AR-pictogram tikt, wordt de Bose AR App Showcase geopend. Hier vind je verschillende mobiele apps van partners in allerlei categorieën, zoals reizen, entertainment en activiteiten. In de loop van het jaar zullen er nog meer partnerapps worden toegevoegd. De beschikbaarheid van partnerapps kan per regio verschillen en sommige apps zijn mogelijk alleen in het Engels beschikbaar. De Bose AR Showcase en bijbehorende tutorials zijn aanvankelijk alleen in het Engels beschikbaar.

Om gebruik te kunnen maken van deze nieuwe functie, moet de Bose Connect-app worden geüpdatet naar versie 8.0 of hoger en hebben sommige hoofdtelefoons mogelijk een software-update nodig. Productupdates zijn beschikbaar via de Connect-app of btu.bose.com.