Verzending binnen 1 week, met vrijblijvende proefperiode van 90 dagen en GRATIS standaardlevering.

Bose AR gebruiken

Van toepassing op:

Je Bose Frames zijn voorzien van Bose AR-technologie. Als je de Frames verbindt met de Bose Connect-app, zie je het Bose AR-pictogram. Als je op dit pictogram tikt, wordt de Bose AR Showcase geopend. Hier vind je verschillende mobiele apps van partners in allerlei categorieën, zoals reizen, entertainment en activiteiten. In de loop van het jaar zullen er nog meer partnerapps worden toegevoegd. De beschikbaarheid van partnerapps kan per regio verschillen en sommige apps zijn mogelijk alleen in het Engels beschikbaar. De Bose AR Showcase en bijbehorende tutorials zijn aanvankelijk alleen in het Engels beschikbaar.

Om gebruik te kunnen maken van deze nieuwe functie, moet de Bose Connect-app worden geüpdatet naar versie 8.0 of hoger en hebben sommige Frames mogelijk een software-update nodig. Productupdates zijn beschikbaar via de Connect-app of btu.bose.com.

Was deze informatie nuttig?

Bedankt voor de feedback. Je kunt hieronder nog extra opmerkingen toevoegen.
Jammer om te horen dat deze pagina niet aan je verwachtingen voldoet. Vertel ons over je ervaring en/of wat we beter zouden kunnen doen.
Verzenden
Tak, vi sætter pris på din feedback