Bestel vandaag nog en profiteer van gratis verzending.
 

CADEAUS VOOR
STUDENTEN

Ze komen gezellig thuis voor de feestdagen. Zorg dat ze goed voorbereid het nieuwe jaar ingaan.

ONGEËVENAARD GELUID VOOR ZIJN FORMAAT

SoundLink Micro Bluetooth® speaker

Hij is klein, maar wel krachtig. Geef de perfecte speaker voor op de studentenkamer of voor een weekendje weg. Hij is superstevig en waterdicht en heeft een betrouwbare, scheurbestendige siliconenband.

PRETTIG VOOR JE OREN. EN GEEN KABELS

Bose on-ear wireless headphones

De perfecte keus om te ontspannen met muziek en om met iedereen in contact te blijven dankzij betrouwbare Bluetooth-connectiviteit voor telefoongesprekken. Het heldere en krachtige geluid, de intuïtieve bediening en het ongekend lichte en luxueuze gevoel vind je niet bij de gemiddelde draadloze hoofdtelefoon.

VOL GELUID, WAAR HET LEVEN JE OOK BRENGT

SoundLink Color Bluetooth® speaker II

Regen of zonneschijn, de muziek gaat gewoon door. Zeker met deze waterbestendige, draadloze luidspreker. Verkrijgbaar in vier opvallende kleuren en gemakkelijk mee te nemen. Zo kun je je muziek – en stijl – overal delen. Dit is een populaire keuze voor studenten.

KRACHTIGE AUDIO DIE JE IN BEWEGING HOUDT

SoundSport wireless headphones

Ze studeren hard... en trainen fanatiek. Dus help je favoriete student er nog harder tegenaan te gaan met krachtige audio. Deze draadloze in-ear hoofdtelefoon blijft goed en comfortabel zitten en is bovendien zweet- en weerbestendig.

SPECIALE AANBIEDING