Bestel vandaag nog en profiteer van gratis verzending.
 

CADEAUS VOOR
HOME ENTERTAINERS

Vind het perfecte cadeau voor vader of moeder… of voor iemand anders die graag een feestje geeft.

LEVENSECHT GELUID, DRAADLOZE MUZIEK
Wave SoundTouch system IV

Hij ziet er bekend uit. Maar dit Wave system kan ook muziek streamen met SoundTouch. Vol en rijk geluid plus de mogelijkheid om internetradio, afspeellijsten en populaire muziekdiensten te streamen via een wifi-thuisnetwerk? Dan gaat het feest nog wel even door.

DRAADLOOS MUZIEK IN MEER DAN ÉÉN RUIMTE
SoundTouch 10 x 2 draadloos startpakket

Een feestje thuis wordt nog leuker als je muziek in twee ruimtes kunt streamen. Dit SoundTouch-pakket maakt het mogelijk om in twee ruimtes naar dezelfde muziek te luisteren of om in elke ruimte naar andere muziek te luisteren.

JIJ WILT HET BESTE GELUID. DUS MAAKTEN WIJ DE BESTE SOUNDBAR.
SoundTouch 300 soundbar

Vandaag wordt die grote klassieker gespeeld. Of misschien is het filmavond. Hoe dan ook, alleen het beste geluid is goed genoeg. Dus maakten wij de beste soundbar. Elke vierkante centimeter zit vol technologie waarmee je optimaal van films, tv en sport geniet. En met SoundTouch heb je ook nog een wereld vol muziek binnen handbereik.

HET ZIT 'M IN DE DETAILS. EN DUS LIET BOSE NIETS AAN HET TOEVAL OVER.

Lifestyle 650 system

Elk aspect van dit systeem is mooi. Akoestiek. Vormgeving. Vakmanschap. Eenvoud. Dit is echt meer dan een cadeau. Het is het beste home-cinemasysteem met 5 luidsprekers dat we ooit hebben gemaakt.

ONZE KRACHTIGSTE DRAADLOZE LUIDSPREKER
SoundTouch 30 speaker

Dit is ons beste SoundTouch system met één luidspreker. Hij produceert fantastisch geluid dat iedereen in vervoering brengt. Stream muziekdiensten, internetradio en afspeellijsten via een wifi-thuisnetwerk. Met één druk op de knop wordt deze luidspreker het middelpunt van elk feest.

RIJK, KAMERVULLEND GELUID UIT EEN KLEIN MUZIEKSYSTEEM

Wave music system IV

Steek de stekker in het stopcontact, en je bent er klaar voor. Gewone of gebrande cd's/mp3-cd's kunnen in de invoerlade aan de voorkant worden geplaatst en met de slimme afstandsbediening bedien je alle functies van het systeem van overal in de ruimte. De handige aan-/uit-/snoozeknoppen op de bovenkant zijn volledig onzichtbaar.