BINNEN 1–2 WERKDAGEN BESCHIKBAAR VOOR VERZENDING EN MET VRIJBLIJVENDE PROEFPERIODE VAN 90 DAGEN EN GRATIS STANDAARDLEVERING BIJ BESTELLINGEN VAN € 45 OF MEER

TYLER SKLUZACEK

ONZE OBSESSIE.
ZIJN RUSTPUNT.

Een informaticastudent die meer wil doen met zijn diploma dan alleen geld verdienen. Hij wil mensen helpen. Mensen zoals zijn vader, die 's nachts paniekaanvallen heeft na zijn terugkomst uit Irak. Onlangs deed Tyler mee aan een hackathon. De opdracht was een mobiele oplossing te bedenken tegen posttraumatische stressstoornissen. In 36 uur een nieuwe app bedenken en programmeren is al moeilijk genoeg. Maar bij een hackathon wordt het vaak nog moeilijker. Dat komt door het competitie-element en het feit dat er meerdere teams zijn die allemaal werken en kletsen in dezelfde ruimte – in dit geval een gigantische gymzaal in Washington D.C.

‘Op een hackathon zijn er tientallen teams die allemaal lawaai maken, wat natuurlijk erg afleidt’, vertelt Tyler. Maar je moet je concentreren om je opdracht af te maken.’  

ETEN. SLAPEN. PROGRAMMEREN. EN WEER OPNIEUW.

‘In de informaticawereld heeft iedereen een noise cancelling-hoofdtelefoon nodig.’

Deze hoofdtelefoon is gemaakt van synthetisch proteïneleer en heeft zachte, bijzonder comfortabele oorkussens. Hij heeft ook een siliconenlaagje voor passieve ruisvermindering.

HET COMFORT ZIT IN DE DETAILS

Bij luxe gaat het niet alleen om het uiterlijk. Het gaat over je goed voelen. Daarom geven we elk detail de grootst mogelijke aandacht. Want wij weten dat zelfs het kleinste detail een enorm verschil kan maken wanneer mensen zoals Tyler zich moeten concentreren. Intensief. Uren achter elkaar.

Microfoons in en op de oortjes meten en vergelijken voortdurend geluid, waarop de oortjes weer reageren. Vervolgens wordt een gelijkwaardig tegenovergesteld signaal naar de drivers gestuurd om het lawaai te annuleren. Het resultaat voelt – hopen we – aan als een aangename oase van stilte.

De hoofdband biedt de hele dag ultiem comfort dankzij Alcantara®, het zachte materiaal dat door gerenommeerde bedrijven wordt gebruikt in hun jachten en luxe bolides.

Onze nachtelijke uurtjes helpen hem de nacht door te komen.

‘Ik vroeg haar hoe lang ze van plan was te blijven. Ze antwoordde dat ze net zo lang zou blijven als ik.’

– Mari Muthuswamy, Bose-engineer

EEN VOLLEDIGE NACHT

‘De hackathon was een succes. Wij waren de winnaar en daardoor slaapt mijn vader nu veel beter.’

 

‘Ik wil onderzoek doen. Ik wil dingen beter maken.’