BINNEN 1–2 WERKDAGEN BESCHIKBAAR VOOR VERZENDING EN MET VRIJBLIJVENDE PROEFPERIODE VAN 90 DAGEN EN GRATIS STANDAARDLEVERING BIJ BESTELLINGEN VAN € 45 OF MEER

SHAESTA WAIZ

ONZE FOCUS.
HAAR VRIJHEID.

Shaesta's familie emigreerde naar de Verenigde Staten toen ze nog een kind was. Ze groeide op in een traditioneel Afghaans-Amerikaans huishouden en geheel volgens de traditie was het de bedoeling dat ze jong zou trouwen en veel kinderen zou krijgen. Maar het vliegen veranderde alles.

‘Vliegen is altijd mijn grootste passie geweest’, vertelt ze. ‘Hoog in de lucht snap ik waarom mensen een doel in het leven zien.’

Maar haar passie gaat ook gepaard met de nodige uitdagingen. Hoe langer haar vluchten duurden, hoe oncomfortabeler haar hoofdtelefoon werd. Totdat ze een Bose-headset van een vriend leende.

WEER HELEMAAL OPNIEUW VERLIEFD

‘Ik wist dat ik ook de A20 moest hebben voor mijn vlucht rond de wereld.’

KLEIN DETAIL.

GROOT VERSCHIL.

Onze vorige pilotenheadset bleek al ontzettend populair. Maar we wisten dat er nog ruimte was voor verbetering. En daar komt de A20 headset om de hoek kijken. Een van de grootste veranderingen zat in een – volgens sommigen – miniem detail.

Door de specifieke wishbone-constructie van de Aviation Headset X raakten de kussens elkaar wanneer de hoofdtelefoon niet werd gebruikt. En na verloop van tijd begonnen de oorkussens hun vorm te verliezen. Dat hebben we dus aangepast bij de ontwikkeling van de A20.

Het nieuwe ontwerp met de unieke torsieveer voorkomt dat de kussens elkaar raken wanneer de headset niet wordt gebruikt is, en dat alles zonder aan comfort en draaggemak in te boeten.

Het gaat om het vliegen. Niet de headset.

‘De perfecte headset voel je niet zitten wanneer je die draagt.’

– Matt Greenway, Bose-engineer

WIJ DOEN HET VOOR HAAR.

ZIJ DOET HET VOOR HEN.

Wij steunen Dreams Soar en Shaesta's solovlucht rond de wereld. Ze zal de jongste vrouwelijke piloot zijn die dit ooit heeft gedaan. Maar dat is niet het enige wat haar reis uniek maakt. Wat ze onderweg doet is minstens net zo belangrijk. Shaesta's passie voor het vliegen was zo groot dat ze besloot haar droom waar te maken. En ze wil andere jonge vrouwen de kans geven om hetzelfde te doen.

‘De vlucht rond de wereld is ook bedoeld om wetenschap, technologie, werktuigbouw en wiskunde te promoten onder meisjes en vrouwen, en ze te laten zien dat dit spannende vakgebieden zijn waarin ook vrouwen succesvol zijn’, legt Shaesta uit.

"Zelf naar je bestemming vliegen geeft me het ultieme gevoel van vrijheid."