BINNEN 1–2 WERKDAGEN BESCHIKBAAR VOOR VERZENDING EN MET VRIJBLIJVENDE PROEFPERIODE VAN 90 DAGEN EN GRATIS STANDAARDLEVERING BIJ BESTELLINGEN VAN € 45 OF MEER

WIJ DOEN HET VOOR JOU

Iedereen bij Bose besteedt maximale aandacht aan onze producten. En dat doen we allemaal met één persoon in gedachten, namelijk jou. Daarom zijn we oorkussens van synthetisch proteïneleer gaan maken. Daarom gebruiken we Alcantara® voor onze hoofdbanden. Daarom gebruiken we gehard glas voor de bovenkant van onze nieuwste soundbar. Enzovoort, enzovoort. Wij zijn van mening dat het verschil tussen een goed product en een geweldig product hem in de details zit. En voor ons is dat een essentieel verschil.

Onze innovaties. Jouw emoties.

We hebben echte Bose-klanten uitgenodigd in onze vestigingen om over hun ervaringen met onze producten te vertellen. Want het gaat niet om wat we maken. Het gaat erom waarom we iets maken.

DEEL 'T MET ONS

#MyBose

Dit is nog maar het begin. We willen ook jouw kant van het verhaal horen. Deel je ervaringen met je favoriete Bose-producten, tag ze met #MyBose en misschien zie je je verhaal hier wel terug.