WAAROM JE BETER SLAAPT MET NOISE-MASKING EARBUDS

Een goede nachtrust draagt bij aan een goede gezondheid. Noise-masking earbuds helpen bij beide.

Van verkeerslawaai, blaffende honden en snurkende partners tot luidruchtige buren – de nacht kan lawaaiig zijn. Noise cancelling-hoofdtelefoons zijn ideaal voor rust en stilte als je wakker bent, vooral als je een rustgevende soundtrack toevoegt. Maar hoe zit dat als je slaapt? Oordopjes zijn natuurlijk een goedkope en eenvoudige oplossing, maar ze werken meestal niet goed genoeg omdat ze uit je oor vallen. Of ze werken juist iets te goed, zodat je de volgende ochtend de wekker niet hoort. Wat als er nu een oplossing is die alle voordelen combineert voor een betere nachtrust? Dat is precies wat de Bose noise-masking sleepbuds™ doen.

1. Ze zijn gemaakt om te slapen

Noise cancelling-hoofdtelefoons zijn normaal verkrijgbaar in twee modellen: als around-ear hoofdtelefoon of als in-ear oordopjes. Ze zijn meestal ontworpen om rechtop zittend of naar achteren leunend en met het hoofd naar voren gericht te worden gedragen. Daarom kan het vervelend en soms zelfs pijnlijk zijn om ze te dragen terwijl je op je zij of met je gezicht naar beneden ligt. Niet ideaal dus voor acht of meer uren rust. En oordopjes zijn natuurlijk voor algemeen gebruik. De Bose noise-masking sleepbuds™ an de andere kant zijn speciaal ontworpen om je te helpen bij een betere nachtrust. De meeste mensen slapen met een oor op het kussen, dus onze prioriteit was iets te ontwikkelen wat comfortabel is voor zijslapers. We hebben onze noise-masking sleepbuds ontworpen met buigzame siliconenvinnen die zich naar de bovenste rand van het oor vormen en de sleepbuds op hun plaats houden zonder dat je ze diep in je oren moet duwen. We hebben ze ook aanzienlijk kleiner gemaakt dan andere draadloze oordopjes op de markt, die niet speciaal voor een betere nachtrust zijn ontwikkeld.

2. Ze helpen je in slaap te vallen

Bose noise-masking sleepbuds™ kunnen geluid laten verdwijnen, maar dat doen ze niet met traditionele noise cancelling zoals bij onze Bose Noise Cancelling Headphones 700. In plaats daarvan gebruiken de sleepbuds een combinatie van passieve noise cancelling en ‘geluidsmaskering’. De oortips bieden net als gewone oordopjes passieve (of niet-elektronische) noise cancelling door simpelweg je oren fysiek af te sluiten. Vervolgens neemt de geluidsmaskering het over. Elk lawaai dat voorbij de oortips komt, wordt geneutraliseerd door geluid dat rechtstreeks in je binnenoor wordt afgespeeld, zodat het lawaai nooit je hersenen bereikt. En als de hersenen het lawaai niet verwerken, is het alsof het er niet is. Ten tweede zijn er de slaapgeluiden die standaard op Bose sleepbuds zitten, zoals een knetterend kampvuur of een brommende airconditioning. Deze geluiden zijn speciaal ontworpen om je te ontspannen en kalmeren, zodat je rustig in slaap valt.

3. Ze helpen je in slaap te blijven

Zelfs mensen die gemakkelijk in slaap vallen, slapen soms slecht. Dit komt door veelvuldig micro-ontwaken, dat optreedt bij storende geluiden. Bose noise-masking sleepbuds™ zijn standaard ingesteld om de hele nacht af te spelen. En omdat ze met één keer opladen tot wel 16 uur geluid kunnen afspelen, helpen ze micro-ontwaken te voorkomen. Zo slaap je ’s nachts beter door.

4. Ze wekken je wanneer het nodig is

Soms wil je gewoon wél worden gewekt. Daarom kun je in de Bose Sleep-app het gewenste volume instellen, zodat geluiden die je echt moet horen niet worden geblokkeerd. Denk aan een brandalarm of huilende baby (ervan uitgaand dat het je eigen baby is, niet die van iemand anders). Wat als alleen jij wakker moet worden en verder niemand? Je kunt een alarm instellen via de Bose Sleep-app. Dit alarm wordt afgespeeld op je Bose noise-masking sleepbuds™, zodat alleen jij het hoort.

BOSE NOISE-MASKING SLEEPBUDS™

Val in slaap.

Blijf slapen.

Uniek ontwerp voor een goede nachtrust. Je kunt er geen muziek mee streamen en ze hebben ook geen acoustic noise cancelling. Deze bijzonder kleine, draadloze oordopjes maken gebruik van pre-loaded rustgevende geluiden om storende geluiden te maskeren.

nl