BINNEN 1–2 WERKDAGEN BESCHIKBAAR VOOR VERZENDING EN MET VRIJBLIJVENDE PROEFPERIODE VAN 90 DAGEN EN GRATIS STANDAARDLEVERING BIJ BESTELLINGEN VAN € 45 OF MEER

Waarom een Bluetooth®-zonnebril met ingebouwde speakers perfect bij jouw lifestyle en garderobe past

Met Bose Frames geniet je meer van je dag zonder ook maar iets te missen

Een zonnebril met ingebouwde speakers past perfect bij jouw lifestyle

Stel je eens voor, je loopt door de stad, maakt een wandeltocht of slentert door het park terwijl je naar muziek luistert. Op dat soort momenten wil je meekrijgen wat er om je heen gebeurt – de omgeving in je opnemen, misschien een verdwaalde toerist helpen of even babbelen met een vriend die je onderweg tegenkomt. Maar als je een hoofdtelefoon draagt, krijgen anderen meteen de indruk dat je met rust wilt worden gelaten.

Bose Frames bieden uitkomst. Dankzij deze Bluetooth-zonnebril met een soundtrack kun je via je eigen speakers luisteren zonder dat iemand het merkt (tenzij je het zelf verklapt natuurlijk). We hebben een jaar gewerkt aan de ontwikkeling van Bose Frames, een van onze kleinste wearables ooit. Waarom? Omdat we weten dat mensen persoonlijk, open-eargeluid willen dat de buitenwereld niet buitensluit.

Vrouw met Bose Frames Alto

Hoe werkt het?

Frames maken via Bluetooth verbinding met je smartphone en gebruiken speciale technologie om geluid naar je oren te leiden zonder ze te bedekken. In elk pootje bevindt zich een minuscule speaker van 16 mm. Poorten aan de zij- en onderkant van de pootjes zorgen ervoor dat er zo weinig mogelijk audio voorbij je oren wordt geprojecteerd. Er loopt een platte kabel door de vergulde stalen scharnieren van de zonnebril. Deze kabel voorziet de speakers van audio, data en voeding. In het rechterpootje zit ook een microfoon die zorgt dat je duidelijk verstaanbaar bent tijdens telefoongesprekken.

Discreet design

Het lijkt wel een beetje alsof je undercover bent wanneer je Frames draagt: je kunt muziek of een podcast luisteren zonder dat iemand het merkt. Je hoort rijk geluid waarin je helemaal kunt opgaan. Zelfs als iemand heel dichtbij is, zal die persoon er weinig van horen. Je kunt dus lekker meedeinen op dat foute nummer uit de jaren 90, zonder dat andere strandgasten doorhebben waar je naar luistert.

Hoor de wereld om je heen

Noise cancelling-hoofdtelefoons zijn ontzettend handig als je je wilt afsluiten voor je omgeving, bijvoorbeeldtijdens een vlucht, in een drukke spitstrein of als je werk gedaan wilt krijgen in een lawaaiig kantoor.

Met Frames blijf je je bewust van je omgeving. Als je een bekende ziet, kun je de knop op het rechterpootje gebruiken om je muziek te pauzeren, maar je kunt hiermee ook een nummer vooruit of achteruit gaan. Met dezelfde knop kun je zelfs een telefoongesprek aannemen of beëindigen. Met Bose Frames haal je meer uit je omgeving en geniet je meer van je dag, zonder ook maar iets te missen.

Man met Bose Frames Alto

Licht en gebruiksvriendelijk

Frames wegen slechts 45 gram, waardoor ze een praktisch en comfortabel alternatief zijn voor hoofdtelefoons die je oren helemaal bedekken. Je kunt ook tot 3,5 uur muziek streamen met één oplaadbeurt. Je hoeft je tas dus niet vol te stoppen met elektronica als je een middag op pad gaat: je hebt alleen je zonnebril en telefoon nodig.

Klassieke stijl

Veel smartbrillen hebben een iets te futuristisch design. Frames hebben juist bewust een klassiek en tijdloos design gekregen. Ze zijn verkrijgbaar in een afgeronde uitvoering, met de toepasselijke naam Rondo, en in een meer rechthoekige variant, de Alto. Je kunt ze ook aanpassen met gepolariseerde glazen of glazen in een andere kleur. Bose Frames zitten al bij de top vijf van premium zonnebrilmerken in de VS. Daar concurreren ze met merken als Ray-Ban® en Oakley. Wereldwijd staan ze in de top tien.

De beschikbare producten kunnen per land verschillen.

GERELATEERDE PRODUCTEN

SPECIALE AANBIEDING Bose Frames Rondo

Bose Frames Rondo

Audiozonnebrillen

229,95 €

229,95 €

SPECIALE AANBIEDING Bose Frames Alto

Bose Frames Alto

Audiozonnebrillen

229,95 €

229,95 €

Bose Lenses Alto M/L

Bose Lenses Alto M/L

Vanaf 24,95 €

  • Mirrored Silver (gepolariseerd) – voor M/L Frames
  • Gradient Blue (niet-gepolariseerd) – voor M/L Frames