Vrijblijvende proefperiode van 90 dagen, 2 jaar garantie en gratis standaardlevering bij bestellingen boven de € 45

Waarom je een Bluetooth®-audiozonnebril nodig hebt

De Bose Frames-collectie biedt alle voordelen van een normale zonnebril – en nog veel meer.

Stel dat je door de stad loopt, aan het joggen bent of in het park wandelt. Dat zijn de momenten waarop je muziek wilt luisteren maar je ook bewust wilt blijven van je omgeving. Bijvoorbeeld om een verdwaalde toerist de weg te wijzen of te kletsen met een bekende die je toevallig tegenkomt. Maar als je een hoofdtelefoon draagt, krijgen anderen meteen de indruk dat je met rust wilt worden gelaten.

Daarom behoren de Bose Frames tot de innovatiefste wearables die we ooit hebben ontwikkeld. Nu kun je namelijk naar muziek luisteren zonder dat iemand dat doorheeft – tenzij je het vertelt natuurlijk.

De eerste generatie Bose Frames staan vermeld in de Time’s Best Inventions of 2019. Inmiddels is de tweede generatie er, die nog meer opties biedt op het gebied van stijl en functionaliteit (ook voor sport). Laten we beginnen met alles wat je moet weten over je nieuwe favoriete zonnebril.

Hoe werkt het?

De Bose Frames maken via Bluetooth verbinding met je smartphone en zijn voorzien van de exclusieve Bose Open Ear Audio™-technologie, die een hoofdtelefoon overbodig maakt. In elk pootje zit een flinterdunne akoestische structuur met poorten aan de buiten- en onderkant die ervoor zorgen dat het geluid zich niet door de ruimte verspreidt. Een plat kabeltje door de stalen scharnieren zorgt voor voeding en audio naar de speakers. Bij de slapen zit ook een geïntegreerd microfoonsysteem waarmee je onderweg moeiteloos handsfree kunt bellen. Daarom zijn de Frames veel meer dan een gewone audiozonnebril.

Zijn ze onopvallend?

Veel gebruikers zeggen dat het met de Bose Frames op net is alsof je undercover bent. Want je kunt naar muziek en podcasts luisteren zonder dat iemand het merkt. De hoek waarin de speakers zijn geplaatst zorgt voor levensecht geluid dat je niet uit een zonnebril zou verwachten – terwijl tegelijkertijd de mensen om je heen vrijwel niets horen, ook niet als ze aardig dichtbij staan. Zo kun jij heerlijk van je favoriete muziek genieten. Bovendien wegen alle modellen minder dan 57 gram, wat ze een lichtgewicht en comfortabel alternatief maakt voor over-ear en in-ear hoofdtelefoons.

Niets in of op je oren

Noise cancelling-hoofdtelefoons zijn ontzettend handig als je je wilt afsluiten voor je omgeving, bijvoorbeeld in het vliegtuig, een drukke spitstrein of een lawaaiig kantoor.

Maar met de Bose Frames en de revolutionaire Open Ear Audio™-technologie blijf je je bewust van wat er om je heen gebeurt. Als je een bekende tegenkomt, kun je snel even een praatje maken zonder dat je iets uit je oren moet halen. Tik gewoon op de knop op de rechterslaap van de audiozonnebril om te pauzeren of een nummer vooruit of achteruit te gaan. Met dezelfde knop kun je ook een telefoongesprek aannemen of beëindigen. En de tweede generatie Bose Frames heeft intuïtieve touchbediening en bewegingssensoren.

De brillen

SPORTZONNEBRILLEN

Om te beginnen heb je de Bose Frames Tempo, een hoogwaardige sportzonnebril met harder en voller geluid dan alle andere audiozonnebrillen. Deze audiozonnebril biedt stabiliteit en comfort voor een actieve levensstijl, is IPX4-waterbestendig en heeft een accuduur tot 8 uur.

DE NIEUWSTE LOOKS

Twee luxe modellen. Eén indrukwekkende ervaring. De Bose Frames Tenor hebben een rechthoekig montuur, de Bose Frames Soprano hebben een cat eye-model met grote glazen. Beide modellen hebben een premium look en feel, en hebben voller en dieper geluid en een langere accuduur (tot 5,5 uur) dan de originele Bose Frames.

DE KLASSIEKERS

Met hun klassieke en tegelijkertijd tijdloze look zijn dit de Frames waarmee alles begon. De Bose Frames Alto hebben rechthoekige glazen, terwijl de Bose Frames Rondo opvallende, ronde glazen hebben. Ze hebben een accuduur tot 3,5 uur.

DE COLLECTIE GLAZEN

Voor alle Bose Frames-modellen zijn verwisselbare glazen verkrijgbaar. Verwissel ze voor een look die bij je outfit past of geschikt is voor de omgeving waarin je sport. Gepolariseerde opties verkrijgbaar.

De beschikbare producten kunnen per land verschillen.

nl