BINNEN 1–2 WERKDAGEN BESCHIKBAAR VOOR VERZENDING EN MET VRIJBLIJVENDE PROEFPERIODE VAN 90 DAGEN EN GRATIS STANDAARDLEVERING BIJ BESTELLINGEN VAN € 45 OF MEER

BETTER NEVER QUITS

Rory McIlroy

Geen kabels. Geen  concessies. En niets houdt hem tegen. Draadloze
hoofdtelefoons van Bose geven Rory de vrijheid om zich te concentreren op wat belangrijk is.

FOCUS OP DE DETAILS

Rory McIlroy, merkambassadeur van Bose, is geobsedeerd door details. Hij is constant bezig om zijn spel te verbeteren en werkt daarbij aan specifieke aanpassingen die hem een voordeel kunnen geven. Deze aandacht voor de kleine details zorgt ervoor dat hij is voorbereid op de grote momenten en maakt hem een van de beste spelers binnen zijn sport.

Wij hebben veel bewondering voor deze aanpak, die obsessie om alles perfect op elkaar af te stemmen om zo goed mogelijk te kunnen presteren. We passen ditzelfde proces toe bij de ontwikkeling van onze producten. Daarom richt Rory zich tot Bose wanneer hij zich wil afsluiten en volledig wil concentreren.

  Rory McIlroy—Get Quieter, Get Closer.

  De QuietComfort 35 headphones blokkeren elke afleiding. Jij en je doel zijn nog het enige wat telt.

  Ergens heen

  Als je net zo veel onderweg bent als Rory McIlroy, mag je je focus niet verliezen door al dat gereis. Jaarlijks doet hij 118 vliegvelden aan en brengt hij 350 uur door in het vliegtuig. Gelukkig kan hij dankzij de draadloze QuietComfort 35 headphones tot wel 20 uur ongestoord genieten van vol en gebalanceerd geluid. Hoe ver hij dus ook reist, hij verliest nooit zijn focus.

  Op de baan

  Ook op de golfbaan vertrouwt Rory op Bose-hoofdtelefoons. Bij elke kilometer van de in totaal 1500 die Rory op de baan loopt, bieden de SoundSport wireless headphones een ongeëvenaarde combinatie van comfort en stabiliteit. Er zitten geen kabels in de weg en bovendien is de hoofdtelefoon zweet- en waterbestendig. Bij de 16.336 ballen die Rory per jaar slaat, hoeft hij zich dus geen enkele keer in te houden.