Oplossingen voor bedrijven en instellingen

Complete commerciële oplossingen

De afdeling Professional Systems van Bose biedt oplossingen voor hoogwaardig geluid in de meest uiteenlopende commerciële toepassingen, zoals hotels, bars, restaurants, winkels, vrijetijdscentra, grote bedrijfsfaciliteiten, stadions, themaparken en bezoekerscentra. We zetten ons er altijd voor in om onze uitstekende reputatie op het gebied van specificatie en beheer van totale systeemoplossingen volledig waar te maken.

Uw markt

Kennis opdoen over u en uw bedrijf is de eerste cruciale stap in elk project. Alleen als we weten welke mogelijkheden en beperkingen de rol van het geluidssysteem in uw bedrijf bepalen, kunnen we samen met u vaststellen welke specifieke audiovereisten er gelden voor uw bedrijf. Zodra we deze informatie in kaart hebben gebracht, zetten we al onze bronnen in om de ideale geluidsoplossing voor uw bedrijf te ontwikkelen.

We beschikken over een unieke wereldwijde expertise in het afstemmen van geluidssystemen op de eisen van de verschillende marktsectoren op het gebied van:

  • hotels en pensions
  • bars en restaurants
  • sport- en recreatiecomplexen
  • bedrijfsfaciliteiten
  • retailomgevingen
  • onderwijs
  • bezoekersattracties
  • monumentale panden en gebedshuizen

Ontdek welke voordelen een geluidsoplossing van Bose kan opleveren voor uw horecabedrijf » (In English)
Meer informatie over bedrijven die hebben geprofiteerd van een geluidsoplossing van Bose »

Totaaloplossingen

We kunnen een compleet en gespecialiseerd dienstenpakket aanbieden aan bestekschrijvers en eindgebruikers met als primaire doelstelling om de best mogelijke geluidsweergave te realiseren. Hiervoor hanteren we de aanpak voor een totaaloplossing van Bose waarbij we gebruikmaken van ons netwerk met geautoriseerde ProPartners.

Productassortiment

Het uitgebreide productassortiment van Bose bevat achtergrondmuzieksystemen, voorgrondluidsprekers, baseenheden voor lage-tonenondersteuning, weerbestendige luidsprekers voor buitentoepassingen, draagbare systemen, controllers, versterkers en andere producten en accessoires waarmee een complete geluidsvoorziening kan worden samengesteld. Dit omvat tevens omroep-, alarm- en evacuatiefuncties en toepassingen met meerdere bronnen, zones en ruimten.

Professionele technologieën

Met onze exclusieve Bose® MODELER®-software kunnen de belangrijkste geluidsparameters nauwkeurig worden voorspeld. Daarnaast kunnen we met ons Auditioner® audiodemonstratiesysteem ontwerpers, bestekschrijvers en eindgebruikers laten horen hoe het systeem klinkt als het eenmaal is geïnstalleerd.

Contact opnemen

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met een van de gespecialiseerde medewerkers van de afdeling Professional Systems van Bose.

Voor technische informatie over de producten voor commerciële geluidsoplossingen van Bose Professional Systems kunt u pro.bose.com bezoeken of contact opnemen met een van onze gespecialiseerde medewerkers.